Najnovšie recenzie zo sekcie Obklady a dlažby
Rýchle dodanie, dobre zabalené, ale napriek tomu bola jedna dlaždica v rohu odštiepená.
- umývateľný obklad
- dá sa ľahko odstrihnúť potrebný kúsok
- ľahko sa lepí
- farby sýtejšie ako na obrázku
- vhodný do kúpeľne
obklad zodpovedal obrázku, vhodný do kúpeľne, umývateľný, veľmi pekný
- Už dlho ma zaujímalo ako to môže vyzerať v reále a popravde bol som dosť skeptický ale keď mi to prišlo bol som dosť milo prekvapený. Samozrejme nie je to originál kameň ale to od takéhoto produktu ani nemôžete očakávať.
Dobre sa s ním pracuje.
Krásna a kvalitná dlazba
Dlazba pekna, splna ocakavania. Majster na nu frflal, ze je nerovna a krehka a zle sa mu s nou robilo.
- Kvalitný obklad.
- Menší rozmer ako pôvodný obklad z pred 30tich rokov.
Pekný vzhľad
- Jednoduchá aplikacia
- Esteticky.
Rako WAA19012.1 1m²
Pavel Tomaschek
Pridané: 21. júna 2023
(naposledy upravené 17. júla 2023)
Zakúpený v SIKO KÚPEĽNE a.s.
- Kvalitný obklad.
- trošku menší rozmer ako pôvodný obklad z pred 30rokov
výhodou je rýchla manipulácia
- Super cena aj materiál
Dobre, že som na skúšku objednala len 1ks. Panel je tenký, šuchotavý vytlačený plast. Hrozný výrobok ! Palec dole.
Ešte sme ho nelepili ale poznam ten material a je veĺmi pekny
Rýchle dodanie objednávky. Tovar pekne zabalený až som si myslela že v krabici nič nie je :-).Krásny 3D PVC PANEL na stenu už má dcérka v izbe a je neskutočný. Neverila by som že to bude ako reálny obklad. Jednoduchá montáž na stenu. Odporúčam pekný doplnok na zmenu izbu :-)
- Jednoduchá práca s týmto produktom.
- Som veľmi spokojná - vynilové štvorce sú už nalepené na mieste a vyzerá to úžasne.
Dizajn velmi kladny no prilepovacia plocha velmi mala az ziadna co stazuje prilepenie folie na stenu. Zle hodnotim ze neni navod na realizaciu a pouzitie odporucaneho lepidla ci silikonu. Dost som sa natrapila pri nalepeni folie. Nedrzali mi hlavne spoje -klik-klak cize zakoncenie a zacatie tehliciek. Po obvode mi to drzalo. Myslim si ze je treba nechat aspon 5milimetrovy spoj aby to lepsie drzalo a nie 0,01milimeter.
- Ľahká a rýchla manipulácia
- Rýchle doručenie.
Zobrazujem 121 - 140 zo 302 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...16 Ďalšie »